Prišiel čas pre mamičky

Deň Matiek je za rohom a prišiel čas, aby ste začali rozmýšľať nad nejakým darčekom. Ak máte problém s vymýšľaním kreatívnych darčekov máme pre Vás tip.
Hodinky sú hodnotný darček, ktorý sa hodí pre ženy vo všetkých vekových kategóriách a určite nimi nič nepokazíte. No ak by ste potrebovali inšpiráciu na konkrétne hodinky akurát pre Vašu maminku, vybrali sme pre Vás päť konkrétnych hodiniek priamo z nášho e-shopu.



Pre 
mamičky, ktoré idú s dobou

Dámske hodinky Festina 20371/2 sú vhodné pre moderné ženy, ktoré chcú udržať krok s trendami. Sú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach a patria do kolekcie Mademoiselle. Kvalitný kožený remienok v spojení s ušľachtilou oceľou im dodáva nadčasový vzhľad. Sú vhodné na všetky príležitosti.

https://www.royaltime.sk/festina-203712






Pre milovníčky minimalizmu

Minimalistické prevedenie týchto hodiniek Calvin Clein
K8G23646 očarí ženy, ktoré milujú jednoduchosť. Ružové zlato krásne doplní každý Váš outfit a dodá mu šmrnc. Patria do kolekcie Authentic a je to jeden z kúskov vhodný na každodenné nosenie najmä vďaka svojmu  dizajnu. Sú dokonca vodotesné takže keď si ich raz nasadíte naozaj ich už nemusíte zložiť a ich kvalitu potvrdzuje aj to že sú vyrobené vo Švajčiarsku.

https://www.royaltime.sk/calvin-klein






Pre ženy, ktoré majú rady luxus


Značka Michael Kors, ktorá sa vyznačuje svojim luxusným pôsobením Vás očarí modelom MK5896. Hodinky v kombinácií ružového zlata, ocele a kamienkov prinesú aj do bežných dní slávnostný nádych. Sú vhodné pre všetky ženy, ktoré si želajú byť neprehliadnuteľné, vystúpiť z davu a pritom pôsobiť vkusne. Patria do kolekcie Parker.

https://www.royaltime.sk/michael-kors-mk5896






Pre biznismanky


Hodinky značky Guess sa vyznačujú svojou extravaganciou, model W1209L1 z kolekcie Chelsea je ale stelesňuje jemnú eleganciu. Sivé prevedenie dodáva hodinkám nádych business casual a kamienky prinášajú do kombinácie aspekt ženskosti. Sú vhodné na formálne aj neformálne príležitosti. Dámy, ktoré majú rady eleganciu budú týmto modelom nadšené.

https://www.royaltime.sk/guess-w1209




Pre fajnšmekrov

Hodinky Emporio Armani AR1909 z kolekcie Classic Vás očaria na prvý pohľad. Sú prevedením všetkého čo by mali dámske hodinky obsahovať. Hodinky tejto značky patria k dizajnérskym kúskom. Nad týmito hodinkami určite žiadna dáma nepokrčí nosom. Sú dokonalým doplnkom na všetky príležitosti.

https://www.royaltime.sk/emporio-armani






Pre mamičky, ktoré sú nad zlato

Gray 1782211 z kolekcie Gray od známej a populárnej značky Tommy Hilfiger, sú našim posledným tipom pre Vás. Tieto hodinky v zlatom prevedení sú elegantné, ale zároveň vhodné na každodenné nosenie. Kamienky okolo ciferníka dodávajú hodinkám dotyk ženskosti. Za takýto kúsok sa naozaj nebudete hanbiť.

https://www.royaltime.sk/tommy-hilfiger-gray


Ak Vás nami vybrané modely zaujali, všetky nájdete na našej web stránke. Rozhodne u Nás nájdete to pravé, či už pre vašu maminku alebo si nejaký kúsok vyberiete len tak pre potešenie samého seba.





Autor článku: Andrea Pavčová
Foto: Patrícia Matta