O značkách hodiniek

O značkách hodiniek

Značky hodiniek majú tiež svoju históriu a prešli si svojím určitým vývojom. Nie je na škodu sa dozvedieť niečo viac.

V tomto článku si predstavíme rôzne značky hodiniek. Od menej známych, až po tie klasické renomované.

Značka TISSOT

TISSOT je etablovaná značka a jedna z najväčších na trhu. Bola založená v Le Locle vo Švajčiarsku v roku 1853 a v tom istom roku uviedla na trh svoje prvé ikonické vreckové hodinky. Dnes majú povesť atraktívnych športových hodiniek, ktoré posúvajú hranice technológií. Za posledné desaťročia sa TISSOT spájalo s niektorými z najväčších mien v oblasti šoubiznisu napr. Elvis Presley, Grace Kelly a Angelina Jolie. TISSOT má tiež svoje zastúpenie vo svete športu. Sponzorujú majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji a teda sú partneri IIHF, svoje zázemie majú aj v  MotoGP a v basketbale.

Rovnako ako samotný čas, technológia na nikoho nečaká a značka TISSOT sa vždy píšila s pokorokovými metódmi spracovania.

Dnes je značka známa svojou inovatívnou technológiou TISSOT T-touch, ktorá využíva technológiu dotykovej obrazovky na ovládanie niekoľkých šikovných funkcií. Prepojenie so športom je viac ako len sponzorstvo. Značko úzko spolupracuje so športovcami a rôznymi športovými federáciami, aby neustále zlepšovala technológiu na presné zaznamenávanie času v mnohých športoch.

TISSOT sa spája hlavne aj s tradičnou ručnou výrobou, ktorá je zameraná na detail. Ideálne to je pre každého, kto ocení zložitosť impozantných hodiniek. 

Značka DIESEL

DIESEL je značka, ktorú vlastní OTB Group. Ako značka sa snaží poskytnúť inovatívnu príležitosť pre módu a hlavne pre zákazníka. 

Nevytvára hodinky, ktoré by sa dali nazvať ako špičkové hodinky. Primárne išlo o cieľ rozšírenia kategórie výrobkov. Do tohto rozšírenia spadajú aj hodinky. Keď si kúpite hodinky DIESEL, tak si kúpite hodinky, ktoré nie sú náročné na údržbu. Napriek tomu sú dosť odolné. Primárne sú určené ako doplnok k móde. Sú úrčené pre tých ktorí hľadajú hodiniky, ktoré vyzerajú skvelo, vyvolávajú poicit sebavedomia a hlavne nie sú príliš drahé. 

Aj keď to je Talianska značka, tak tieto hodinky sú vyrábané v Ázii a kompotenentny na výrobu týchto hodiniek sú od dodávateľov z Japonska, Kórei, Thajska a pod.  Napriek tomu, že sa nedajú porovnávať s inými hodinkami, tak svoje miesto v tejto kategórií si vedia nájsť. Nie sú to zlé hodinky. Majú skvelý dizajn, sú spoľahlivé a hlavne za prijateľnú cenu. Ostatné je len na vás. Nájdite hodinky značky DIESEL, ktoré budete nosiť dnes, zajtra a ďalšie roky.


Značka HUGO BOSS

HUGO BOSS patria medzi najobľúbenejšie značky hodiniek na trhu.  

Ponúkajú rad luxusných módnych hodiniek, ktoré sú spoľahlivé a hodia sa na každú príležitosť.

Značka bola pôvodne založená v roku 1924. Sortiment HUGO BOSS zahŕňa širokú škálu výrobkov. Od oblekov, okuliarov, vôní, starostlivosti o pleť, oblečenia a samozrejme hodiniek, ktoré sú analógové až po tie inteligentné. Na výrobu hodiniek dohliada výrobca luxusných hodiniek Movado. Vďaka tomu tomuto partnerstvu so spoločnosťou Movado sú všetky hodinky HUGO BOSS najvyššej kvality a sú vyrobené so zreteľom na spotrebiteľa. Značka má rôzne rady, ktoré poskytujú rôzne funkcionality a zároveň si zachovávajú vysokú kvalitu. Nech hľadáte čokoľkovek, tak to HUGO BOSS dokáže poskytnúť. 

Hlavne pánske hodinky HUGO BOSS ukázali úspech v online predaji a taktiež aj v klasickom kamennom obchode. Stali sa najobľúbenejšou značkou a je ľahké pochopiť, že prečo. Kvalita a luxusný pocit, ktorý sa dá dosiahnuť za primeranú cenu. Je to bezkonkurenčné. Týmto spôsobom je to jedinečná značka, pretože mnoho ďaľších ľudí si úplne nenájde stred a HUGO BOSS to dokázal.

Značka DANIEL WELLINGTON

Nápad značky DANIEL WELLINGTON bol inšpirovaný náhodným strenutím na polceste naprieč celým svetom. Na ceste sa zakladateľ Filip Tysander stretol s fascinujúcim britským pánom, ktorý nosil svoje staré hodinky. Jeho meno je DANIEL WELLINGTON.

Filip sa inšpiroval nadčasovým štýlom nového známeho a rozhodol sa vytvoriť si vlastnú radu hodiniek. Po návrate z ciest sa Filip nad celým zamyslel a začal pracovať. Bolo veľmi dôležité, aby si hodinky zamiloval aj sám a bol na ne patrične hrdý. Pomaly, ale isto uzreli svetlo sveta hodinky značky DANIEL WELLINGTON. Boli tenké, elegantné a dokonalo okrúhle. Dôkaz minimalistického škandinávskeho dizajnu s precíznosťou a presnosťou japonských hodiniek. Štýl DANIEL WELLINGTON osloví takmer každého s chuťou klasického a nadčasového dizajnu.

Či už sa zúčastňujete formálnych podujatí, hráte tenis alebo sa tešíte krásnym slnečným dňom, tak hodinky DANIEL WELLINGTON sú perfektným spoločníkom pre každú príležitosť a akékoľvek prostredie.

Značka MICHAEL KORS

MICHAEL KORS je meno skutočnej osoby. Skutočné meno tejto osoby je však Karl Andreson Jr. Než sa dostal ku hodinkám, tak si v odevníctve odskákal až moc. MICHAEL KORS v roku 2004 začal spolupracovať s Fossil Group. Takáto spolupráca priniesla navhrhovanie, vývoj a distribúciu hodiniek MICHAEL KORS. V roku 2014 podpísali ďalšiu spoluprácu. Značka hodiniek je vyrábaná v Ázií. MICHAEL KORS je všeobecne známa značka kvalitou. Čo sa týka hodiniek, tak tie sú mimoriadne úspešné pri predaji. Súčasťou úspechu je aj stratégia v oblasti marketingu.

Hodinky MICHAEL KORS sú elegantné. Značka tiež vyvinula inteligentné hodinky. Čo sa týka technológie tak nemusia byť technologicky vyspelé, ale ich vzhľad je veľmi dôležitý a hlavne značka, ktorá im robí predaje.